KAPJON KÉPET VÁLLALKOZÁSA DIGITÁLIS ÉRETTSÉGÉRŐL

Töltse ki kérdőívünket most, és lépjen előrébb a digitalizáció útján!

PROJEKTBEMUTATÓ

MI innovációs- és kompetenciaközpont, adatvagyon-gazdálkodási kapacitás kialakítása a hazai KKV-k számára Mesterséges Intelligencia alkalmazások ösztönzésére

A GINOP-3.2.8-20 projekt elsődleges célja a hazai kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) hatékonyságának és jövedelemtermelő képességének mesterséges intelligencia (továbbiakban: MI) alapú üzleti információs és kommunikációs eszközök (továbbiakban: IKT) bevonásával történő javítása, és az adatgazdaságban történő részvételük erősítése.

AKCELERÁTOR KÖZPONT

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében két Akcelerátor Központ került kialakításra: Debrecenben és Zalaegerszegen. Az akcelerátor központok célja, hogy azok a cégvezetők, akik vállalkozásuk digitális fejlesztésében érdekeltek, térítésmentesen kaphassanak komplex szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadást a digitális fejlesztésekben jártas szakértőinktől.

Felmérjük vállalkozása digitális érettségét, és annak alapján, hogy milyen fejlesztési céllal és iránnyal érkezett hozzánk, tanácsokat adunk az igénybe vehető technológiai lehetőségekről, amelyek hasznosak lehetnek akár az Ön vállalkozása számára is.

Mesterséges intelligencia akcelerátor központ - Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központban a fókusz a mesterséges intelligencia fejlesztési folyamatokba történő bevonásán van.

Adatgazdaság akcelerátor központ - Debrecen

A Debreceni Adatgazdaság Akcelerátor Központban tanácsadóink munkája során elsősorban az adatvagyon alapú, tehát számszerűsíthető folyamatok kerülnek a fókuszba.

DEMÓK

Olyan országosan ismert adat- és MI alapú fejlesztéseket és videós bemutatókat gyűjtöttünk össze, amelyek hasznosak lehetnek vállalkozása üzleti folyamatainak támogatására.

Nyelv és tartalom a digitális világban – akár az érzelmek felismerése is

A Természetes (Emberi) Nyelvek Feldolgozása (Natural Language Processing, NLP) a mesterséges intelligencia olyan ága, amely arra fókuszál, hogy a számítógépek meg tudják érteni és fel tudják dolgozni az emberi nyelv(ek)et. Az NLP támogatja az emberek és a gépek közti kommunikációs folyamatokat, és nagy jelentősége van a chatbotok és a fordítóprogramok fejlesztésében is.

Számlák feldolgozása MI segítséggel

Felmerült már Önben a kérdés, hogy vállalkozása üzemeltetése során mennyi időt és pénzt takaríthatna meg a bejövő számlák gyors és pontos rendszerezésével? Képzeljen el egy programot, amely a beérkező elektronikus számlákat 10 másodperc alatt feldolgozza, a számlán található főbb adatokat kiemeli, és azokat egy felhőalapú rendszerben feldolgozható formátumban tárolja.

Online marketingeszközök adatainak összehasonlítása

Az online marketing felületek hatékony használatával növelheti vállalkozása ismertségét, népszerűségét, valamint elérheti, hogy termékei, szolgáltatásai, vállalkozása portfóliója minél szélesebb körben terjedjen el.

SZOLGÁLTATÁSOK

HÍREK

AI-Hungary

2023-09-25

A DIGITÁLIS FEJLETTSÉG MÉRÉSE ITTHON ÉS EURÓPÁBAN

A Digitális Gazdaság és Társadalom Index (Digital Economy and Society Index - DESI) egy olyan indexszám, amelynek segítségével összevethető az Európai Unió tagállamainak digitális fejlettsége. Ez az indexszám öt dimenzió alapján kerül kiszámolásra.

AI-Hungary

2023-06-07

MILYEN MEGOLDÁS LÉTEZIK A KKV SZÁMÁRA A HOSSZÚ FIZETÉSI HATÁRIDŐRE?

A Világgazdaság internetes hasábjain jelent meg egy cikk Dr. Réti Bálint tollából, aki a Péntech társalapítója, a Magyar Fintech Szövetség elnökhelyettese. A cikkben a KKV-k finanszírozási lehetőségeiről, valamint a likviditási nehézségek megoldásairól értekezik az író.

AI-Hungary

2023-06-03

IDÉN IS MÉRTÉK AZ UNIÓS TAGÁLLAMOK DIGITÁLIS FEJLETTSÉGÉT

Az Európai Bizottság 2014 óta követi nyomon a digitális fejlettséggel kapcsolatos tagállami eredményeket, és teszi közzé a Digitális Gazdaság és Társadalom Indexről (DESI) szóló éves jelentéseket.

KAPCSOLAT

Karbantartás alatt!
Köszönjük a türelmet!