AKCELERÁTOR KÖZPONT

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében

A GINOP-3.2.8-20 kiemelt projekt keretében két Akcelerátor Központ került kialakításra: Debrecenben és Zalaegerszegen. Az akcelerátor központok célja, hogy azok a cégvezetők, akik vállalkozásuk digitális fejlesztésében érdekeltek, térítésmentesen kaphassanak komplex szervezet- és üzletfejlesztési tanácsadást a digitális fejlesztésekben jártas szakértőinktől.

Felmérjük vállalkozása digitális érettségét, és annak alapján, hogy milyen fejlesztési céllal és iránnyal érkezett hozzánk, tanácsokat adunk az igénybe vehető technológiai lehetőségekről, amelyek hasznosak lehetnek akár az Ön vállalkozása számára is.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Mesterséges intelligencia akcelerátor központ - Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központban a fókusz a mesterséges intelligencia fejlesztési folyamatokba történő bevonásán van.

Adatgazdaság akcelerátor központ - Debrecen

A Debreceni Adatgazdaság Akcelerátor Központban tanácsadóink munkája során elsősorban az adatvagyon alapú, tehát számszerűsíthető folyamatok kerülnek a fókuszba.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA AKCELERÁTOR KÖZPONT -
ZALAEGERSZEG

A Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központban a fókusz a mesterséges intelligencia fejlesztési folyamatokba történő bevonásán van. A cél az Ön vállalkozásának meglévő rendszereihez kapcsolódó optimális technológia kiválasztása, és a műszaki környezet testreszabása.

Mesterséges Intelligenciának (MI) nevezünk minden olyan – adatokat elemző – algoritmust, amelynek célja a gépi tanulás segítségével választ adni az élet egy valós problémájára. Nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni, a mesterséges intelligenciát már a kisebb cégek is gyakran használják egyszerű üzleti folyamataik támogatására. Példaként említhetjük, ha a raktárunkban program számolja ki, hogy a csomagolt áruk a helytakarékosság érdekében milyen sorrendben kerüljenek egymásra, vagy ha kamerarendszert telepítünk vágóállataink súlyának becslésére, esetleg drónokkal mérjük fel szántóföldünkön a haszonnövények és a gyomnövények arányát.

A mesterséges intelligencia napjainkra már minden ágazatban jelen van, minden területen felhasználható, és mi biztosak vagyunk abban, hogy az Ön cégének is tudunk egy – már sikerrel felhasznált – jó gyakorlatot mutatni, amellyel támogathatja vállalkozása technológiai fejlődését.

ADATGAZDASÁG AKCELERÁTOR KÖZPONT -
DEBRECEN

A Debreceni Adatgazdaság Akcelerátor Központban tanácsadóink munkája során elsősorban az adatvagyon alapú, tehát számszerűsíthető folyamatok kerülnek a fókuszba.

Minden olyan adatot, amelyet a vállalkozása működési folyamatai során termel, adatvagyonnak nevezünk. Legyen szó akár érzékeny adatokról – mint például az alkalmazott munkavállalók képzettségi szintje –, vagy egy lényegtelennek tűnő momentumról – például egy adott munkavállalónk általános, napi megtett lépésszámának adatairól a raktárban –, ezek az információk mind alkalmasak arra, hogy összegezve és feldolgozva őket újabb következtetéseket vonhassunk le vállalkozása hatékonyságáról.

Nem minden esetben van szükség bonyolult számításokra, a cél az, hogy a rendelkezésünkre álló – olykor lényegtelennek tűnő – adatok alapján általános következtetéseket vonhassunk le, és ennek segítségével új üzleti logikát alakítsunk ki, így az Ön egyedi igényei alapján tegyük stabilabbá és jövedelmezőbbé vállalkozását.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Karbantartás alatt!
Köszönjük a türelmet!