OKTATÁSI ANYAGOK

A mesterséges intelligencia- és az adatalapú alkalmazások és fejlesztések manapság egyre több területen válnak a piaci verseny kötelező elemévé. Ennek oka, hogy egy algoritmikus “gondolkodással”, gépi tanulással támogatott rendszer gyorsabban képes nagy(obb) adathalmazt befogadni és feldolgozni, mint az ember.

A „Mesterséges intelligencia és Adatgazdaság a gyakorlatban” elnevezésű, ingyenesen elvégezhető képzésünkhöz tartozó tananyagunkban bemutatjuk az általunk meghatározott digitális érettségi szinteket, az ezekhez kapcsolódó alkalmazási területeket, és rávilágítunk arra, hogy nem csak a szervezeten belül nincs határa a mesterséges intelligencia felhasználásának, hanem iparágak szintjén sem. A mezőgazdaságban, a gyártásban, a kereskedelemben, a szolgáltatóiparban és az állami szektorban is rengeteg lehetőség rejlik, amelyet érdemes kiaknázni.

A tananyag öt digitális érettségi szintből, azon belül hét különböző alkalmazási területből áll, valamint támpontokat ad a fejlődés érdekében tett beruházások megtérülés-vizsgálatával kapcsolatban. A fókuszban az adatalapú működés áll, mindent az adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása határoz meg.

A képzés célja, hogy támogatást nyújtson a kiemelt projektben résztvevők számára saját vállalatuk digitális érettségi szintjének mélyebb megértésében, illetve releváns, alkalmazható jó gyakorlatokat adjon az adott szint kiteljesedésére vagy megőrzésére, a követő szint elérésére. A képzést elvégzők kézzelfogható informatikai megoldásokkal is találkozhatnak, valamint általános logikai útmutatásra is számíthatnak a megoldások bevezetésének megtérüléséhez kapcsolódóan.

A képzés elvégzéséhez szükséges elolvasni a bevezető, majd az öt digitális érettségi szinthez kapcsolódó modulokat, továbbá az összefoglaló modult. A képzés sikeres elvégzését igazoló tanúsítvány kerül kiállításra a DJN Kft-vel felnőttképzési szerződést kötő résztvevők számára.

Karbantartás alatt!
Köszönjük a türelmet!