TANÁCSADÁS

Akcelerátor Központjainkban dolgozó tanácsadóink ingyenes tanácsadással állnak a magyar KKV-k rendelkezésére. A központokban előre egyeztetett időpontban igénybe vehető szakmai- és üzletfejlesztési-, valamint fejlesztési tanácsadás is. Az Akcelerátor Központokban emellett adat- és MI alapú fejlesztéseket bemutató kísérleti környezeteket és működő use-case-eket ismerhetnek meg az érdeklődők.

Lukács Krisztina vagyok, a Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központ vezetője. 30 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai kereskedelem és üzemeltetés területén. Rendszergazdaként, kereskedelmi vezetőként és cégvezetőként, valamint tanácsadóként is más-más aspektusból ismertem meg a vállalkozások kihívásait, a digitális fejlesztésekben rejlő lehetőségeket.

Meggyőződésem, hogy amíg nem ismerjük a rendelkezésre álló lehetőségeket, fejlesztéseket, addig nem láthatjuk az alkalmazásuk során elérhető előnyöket sem. Éppen emiatt az Akcelerátor Központ vezetőjeként és MVP tanácsadóként kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy a KKV szektor szereplői minél teljesebb mértékben tudják kiaknázni a digitális transzformáció, az adatvagyongazdálkodás és az MI nyújtotta előnyöket vállalkozásuk hatékonyabb működése érdekében.

Németh Ferenc vagyok, villamos üzemmérnök, a Zalaegerszegi Akcelerátor Központ gazdasági és technológiai tanácsadója.

Meglátásom szerint a tanácsadói munka egy ’interface’ feladat: közvetítés a felhasználói és a szakértői oldal között.

Vállalati és IT üzemeltetési tapasztalataimra támaszkodva elsősorban segítem feltárni a KKV partnereinknél MI megoldásokra érett üzleti problématerületeket. Ezt követően fejlesztő kollégáim és külső szakértőink támogatásával közvetítem partnereink felé a profiljuknak megfelelő MI technológiákat és megoldásokat. Célom, hogy a felhasználói és a szakértői oldal közötti hiteles és hatékony kommunikáció eredményeként releváns fejlesztési ajánlásokat tudjunk kínálni a felmerülő üzleti problémákra.

Az IT versenyszférából kapcsolódtam be a támogatói projektbe. 20 éves cégvezetői tapasztalattal, minősített DPO-ként kiemelt szakterületem az adatvédelem és az üzleti adatbiztonság. Az intelligens adatmentési megoldások, IoT rendszerek és az ipari robotika területén szerzett ismereteim révén 2021 óta tagja vagyok az MI koalíciónak. Korábban 10 éven át rendszermérnöki és középvezetői pozíciókban dolgoztam a Magyar Telekomnál.

Hadobás Béla vagyok, üzletviteli és marketing tanácsadó, élelmiszeripari mérnök és marketing szakközgazdász, jelenleg a Zalaegerszegi Mesterséges Intelligencia Akcelerátor Központ tanácsadója. 25 éves gyakorlattal rendelkezem beszerzés, raktározás, logisztika, üzemszervezés, értékesítés és marketing szakterületeken. Az egyes szakterületeken az elméleti ismeretek mellett gyakorlati és vezetői tapasztalattal is rendelkezem.

A rám bízott feladatok megvalósítása során törekszem a vállalati folyamatok gyenge pontjainak gyors feltárására és hatékony megoldására. A cégvezetők stratégiai és napi folyamatirányítási döntéseit elsősorban a költséghatékony, nyereségorientált vállalat és a szervezetfejlesztés prioritása mellett képzelem el.

Karbantartás alatt!
Köszönjük a türelmet!