WORKSHOPOK

A GINOP-3.2.8-20-2020-00001 azonosító számú, „MI innovációs- és kompetenciaközpont, adatvagyon-gazdálkodási kapacitás kialakítása a hazai KKV-k számára Mesterséges Intelligencia alkalmazások ösztönzésére” elnevezésű kiemelt projekt keretében összesen 30 db workshopot fogunk megvalósítani a projekt zárásáig.

A kiemelt projekt egyik célja a hazai kis- és középvállalkozások adatgazdaságban való részvételének erősítése, ezáltal a KKV-k hatékonyságának és jövedelemtermelő képességének javítása, előmozdítása. A projekt keretében a KKV-k adatgazdaságba történő bekapcsolódását különböző MI eszközök (szoftverek, okos eszközök, szenzorok stb.) alkalmazásával segítjük elő.

A megvalósítók – azaz a Digitális Jólét Nonprofit Kft. és a Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. – 15-15 db workshoppal készül az érdeklődőknek. Ezeken a rendezvényeken olyan előadók tartanak majd előadást, akik már sikerrel integráltak vállalkozásaikban MI vagy adatalapú fejlesztéseket, így a résztvevők elsőkézből ismerhetik meg az alkalmazások hasznosságát, a jó gyakorlatokat. A workshopokon emellett előadásokat hallhatnak majd a jelenleg futó technikai fejlesztésekről, és azok irányairól, várható eredményeikről. Rendezvényeink több ágazatot is érintettek már, többek között az agráriumot, az élelmiszeripart, a logisztikát, de a résztvevők hallhattak már előadásokat a gépi látás hasznosságáról, az adatvagyon gazdálkodásról, és a mesterséges intelligencia alapú fejlesztésekről is.

A járványhelyzet idején a workshopok online formában kerültek megrendezésre, de tervezzük az Akcelerátor Központokban olyan rendezvények megtartását is, ahol az érdeklődők személyesen találkozhatnak a fejlesztőkkel, illetve az újítások bevezetőivel.

A már megvalósított workshopok az Események menüpontban elérhetők, az előadások egy része az esemény leírásában megtekinthető.

Karbantartás alatt!
Köszönjük a türelmet!